Terms and Conditions

Algemene voorwaarden

Debo Scooters hanteert op al zijn overeenkomsten de algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat je zocht?

Bel of mail ons. We hebben en kunnen meer dan je denkt.

Disclaimer

De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden, maar we kunnen niet instaan voor de juistheid ervan. Daarom zijn alle genoemde prijzen en informatie op onze website onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten.

Acties

Onze lopende acties op de website en in onze showroom zijn niet te combineren tenzij dit anders aangegeven is. Actie prijzen staan bij ons nooit vast en kunnen te allen tijde worden aangepast. Als de looptijd van een actie niet is aangegeven geldt de actie ‘zolang de voorraad strekt’. Onze acties zijn altijd uit eigen voorraad tenzij anders aangegeven staat.
Wij bieden niet de mogelijkheid om uw oude scooter in te ruilen bij aanschaf van een nieuw actie model.

Beleid

Wij monteren geen particulier aangeschafte onderdelen.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij DEBO Scooters te Aalsmeer en mogen op geen enkele manier door derden worden gebruikt mits er vooraf nadrukkelijk schriftelijk akkoord voor is gegeven. Deze informatie mag alleen voor persoonlijke of informatieve doeleinden worden gebruikt met het vermelden van de bron.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer.