De nieuwste generatie scooters, NIU

Wij hebben ze al even staan in onze showroom…
De niu scooters! Ze zijn super modern, strak en bevatten vele technologische vernieuwingen.

Series

De niu scooters zijn momenteel leverbaar in twee versies, de N-serie en de M-serie die hier onder zijn te zien. Beide scooters zijn kenmerkend aan hun moderne uitstralling. Wel valt het gelijk op dat de M series een stukje kleiner is. NIU

de-nieuwe-generatie-scooters-niu

Niu N - serie scooter wit!

NIU, N-serie in de kleur antraciet grijs en de M-serie in de kleur rood.

Smart

Beide modellen zijn uitgerust met de NIU Cloud service en app. Met de app kun je te allen tijde de scooter realtime volgen, dit traceersysteem werkt super tegen diefstal. Naast veiligheid biedt dit systeem ook een ingebouwde navigatie en nauwkeurige scooter diagnostiek van elke rit. Meer informatie.

Accu

Wat bij een slimme, elektrische scooter misschien nog wel belangerijker is, is de accu. Bij beide modellen laat de accu binnen 6 uur voledig op. Na deze 6 uur heeft de M-series (de kleine variant) een actieradius van ongeveer 100 km* en de N-series 80 km*. Ook is de accu binnen enkele seconden te verwisselen. Meer informatie.

*afstand is afhankelijk van diverse factoren.

Aandrijving

De aandrijving en motor voor de NIU scooters, is ontwikkeld door BOSCH. Het NIU FOO (Field Oriented Control)* systeem zorgt voor een ultieme rijervaring. Door de technologie, hardware en accu is een goede balans gevonden tussen prestaties en energieverbruik. Meer informatie.

Het dashboard van de m-series.

Kom vandaag nog langs!

Wij hebben Niu stand met daarin alle leverbare Niu’s. Ook kunnen wij u uitstekend adviseren om de juiste Niu scooter voor u te vinden.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw Niu helemaal naar uw smaak te maken, dit is mogelijk met diverse accessoires, de kleur kiezen of zelfs delen laten spuiten. Alles is mogelijk bij ons!

Hieronder kunt u alle leverbare Niu scooter modellen vinden.
Voor vragen of een advies op maat kunt u ook altijd even langskomen!