Niu U-Series, nu in onze showroom!

Wij hebben hem dan toch al eventjes, het nieuwste Niu model. Het gaat om de U-series, een nieuwe lijn in het Niu assortiment. Een super lichtgewicht, redelijk compact, veilig en uiterst moderne e scooter. Met een actieradius van rond de 35km en vele mogelijkheden in accesoires is het de ultieme boodschappen scooter.

Voor de lange afstanden

Voor langere afstanden winnen de overige series hem momenteel nog wel. Echter het gewicht van maar 52kilo is niet snel te verslaan. Wel oogt de nieuwe Niu alles behalve goedkoop en licht, het stalen naked frame geeft de U serie een robuste uitstraling.

De U-series in 25km/u in 4 kleuren beschikbaar; wit, rood, turquoise en zwart.
De 45km/u variant is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Ook is de U-series uitgerust met de nieuwste technische vernieuwingen. Zo is de scooter via de afstandsbediening, die tevens dient als sleutel, al te starten op 50m afstand. Ook is de scooter nu beter beveiligd door een motor slot, dit is een extra electronische vergrendeling wanneer de scooter geparkeerd staat. Uiteraard zijn naast deze verbeteringen ook de overige technische eigenschappen van de N en M series overgenomen naar dit model.

De Niu U-series + alle bovenstaande beschikbare draag accessoires =
De perfecte scooter om uw boodschappen mee te halen.

Niu UQI1