Nu leverbaar: Elektrische Super Soco scooters!

Ontdek het nieuwste elektrische scooter merk!
De Super Soco begint de Nederlandse markt te veroveren met schitterende nieuwe modellen elektrische scooters.
De scooters van Super Soco zijn 100% elektrisch en verkrijgbaar in 4 verschillende modellen.

We zien de elektrische scooter steeds meer in het straatbeeld verschijnen omdat het natuurlijk grote voordelen heeft, naast dat het goed is voor de portemonnee is het ook nog is goed voor het milieu. Wanneer je voor een scooter van Super Soco gaat ga je voor kwaliteit, de scooters beschikken over een Bosch motor en een lithium accu met een oplaadtijd van maar vier uur.

Alle modellen van Super Soco beschikken over een Super Soco app, hiermee leg je verbinding tussen de scooter en jouw telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding.

Ontdek de beschikbare modellen!

TS

De Super Soco TS is met slechts 72 kg een lichte en zeer wendbare elektrische scooter te noemen die je eindeloos veel rijplezier levert. De accu laad je in slechts 3,5 uur op, zodat je weer 60 kilometer rijplezier hebt. Dat zorgt ervoor dat de Super Soco TS geschikt is voor elke rit.De TS is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.

TSX

De TSX uitvoering is In slechts 4 uur volledig geladen en goed voor circa 70 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 120 kilometer.
De TSX is leverbaar in een 45 km/u versie.

TC

De Super Soco TC is met zijn vintage looks een opvallende verschijning, in slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig op en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Daarnaast is het mogelijk om een extra accu aan te schaffen wat de totale actieradius vergroot naar circa 120 kilometer. De TC is leverbaar in een 45 km/u versie.

CUX

De super Soco CUX is een geavanceerde e-scooter, uitgerust met de nieuwste technologieën waaronder een intelligente LED-koplamp met sensor en extreem helder display dat overdag en in het donker perfect zichtbaar is. De krachtige Bosch motor levert indrukwekkende prestaties, in combinatie met een lithium accu kan je genieten van geruisloze kilometers. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig vol en kan je weer genieten van circa 75 geruisloze kilometers.
De CUX is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.

CPX

De Super Soco CPX is een scooter ontwikkeld voor de intensieve rijder de elektromotor levert kracht onder de meest extreme omstandigheden. Laden gaat eenvoudig en snel! In slechts 3 uur is je accu weer volgeladen en kan je weer zorgeloos circa 90 kilometer rijden. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 180 kilometer*. Speciaal voor deze versie is er een achteruit-versnelling waarmee je eenvoudig kunt manoeuvreren binnen kleine ruimtes.
De CPX is medio juni leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.